Fugning af vinduer & døre | 24 års erfaring | Ring for en god pris
Har du spørgsmål? Ring i dag på
24 44 46 60

Fugning af vinduer og døre

Kvalitets fuger til den detaljeorienteret kunde

Skal du have lavet fugninger omkring vinduer eller døre? Makne Fugeteknik har stor erfaring med fugning af vinduer og døre, facadefugning, betonfugning og meget mere. Står du og skal have skiftet dine vinduer eller skal du i gang med nybyggeri, så kan vi tilbyde fugning i høj kvalitet, og med garanti for et flot finish.

Fugning af vinduer og døre er en afgørende del af bygningsprocessen, der spiller en central rolle i at sikre en tæt og energieffektiv forsegling af disse åbninger. Korrekt udført fugning bidrager ikke kun til at forhindre vandindtrængning, men det hjælper også med at bevare varmeisoleringen og forbedre komforten i bygningen. Fugemassen sikrer, at der ikke opstår utætheder eller sprækker omkring åbningerne, hvilket kan føre til varmetab og potentielle fugtproblemer.

Vi udfører fugning af vinduer og døre i topkvalitet for den kræsne kunde i Århus, Odder, Skanderborg og omegn. 

Mange års erfaring med fugning af vinduer og døre

Vores mange års erfaring med fugning vinduer og døre gør os til den ideelle samarbejdspartner når du skal igang med udskiftning af vinduer og døre, nybyggeri, større renoveringer, udbygning eller andre former for byggeri. 

Udover fugning af vinduer og døre tilbyder vi også fugning i alle andre afskygninger f.eks. til gulve, facader og mange andre steder Hvis der skal fuges, kan vi klare opgaven, uanset om den er lille eller stor - vi klarer også specialopgaver.

fugning af vinduer og døre i århus

 

Fugning af vinduer og døre kræver ekspertise

Det er vigtigt at man får lavet sine fuger omkring vindue og døre på den rigtige måde. For dem der ikke kender så meget til fugning af døre og vinduer kan det godt virke meget simpelt, og mange tænker måske at luften mellem karmen og væggen skal bare fyldes op. 

Det er desværre ikke bare så simpelt. Man skal tænke på åndbarhed, fugt, kondens, diffusionstæt eller diffusionsåben. Det er helt sikkert at man ikke selv har tænkt over alle disse faktorer, og det er derfor vi altid vil anbefale at lade et erfarent fugefirma påtage sig ansvaret. 

Ved at lade Makne Fugeteknik stå for fugning af dine vinduer og døre er du garanteret den rette fugning til dine vinduer. Derudover stiller vi også vores ekspertise til rådighed og giver rådgivning i forbindelse med fugearbejdet.

Vi reparerer fugninger omkring vinduer og døre

Med tiden vil man opleve at fugningen omkring vinduerne eller døren vil revne. Mindre revner behøver ikke være skadelige, og hvis de er vil det nok kun være et mindre problem. Har man større revner, på mere end 2 mm vil man skulle få det repareret.

Vinduer og døre giver sig i forbindelse med brug, vind og vejr. Bevægelserne fra vinduerne vil belaste fugningen, og kan i sidste ende resultere i revner. Der findes dog elastiske fugninger som kan håndtere større rystelser uden at revne, i forhold til en mørtelfuge som er noget mere fast.

Er du i tvivl om dine fugninger i vinduer og døre trænger til en kærlig hånd kan du altid kontakte os, og vi vil give et uforpligtende tilbud på det arbejde der skal laves.

Ring til os på telefon 24 44 46 60, eller send en mail til hjm@maknefugeteknik.dk.