Fugning af facade Odder & Aarhus | 24 års erfaring | Få god pris
Har du spørgsmål? Ring i dag på
24 44 46 60

Fugning af facade i Århus, Odder og omegn

Facadefugning i topkvalitet 

Mangler du en professionel fugemand, til at stå for fugningen af facaden på din bolig?
Så kan vi hos Makne Fugeteknik hjælpe dig. Vi tilbyder facadefugning  i højeste kvalitet med godkendte produkter og materialer, og vi sikrer dig et flot og holdbart resultat. 
Vi holder til i Odder, men kører også gerne i Århus, Skanderborg og omegn for private, erhverv og vores samarbejdspartnere. 

Fugerne er en vigtig de af facaden

Fugninger er en meget vigtig del af bygningen. Ikke mindst har de stor betydning for hele helhedsindtrykket af facaden, men også en væsentlig betydning for tætheden i bygningen, samt hele holdbarheden af murværket. Fugerne spiller en afgørende rolle i beskyttelsen af bygningen, da de skal holde tæt og stå imod bl.a. vind og vejr fra det danske klima. 

Manglende eller ødelagte fuger mellem murstenene kan føre til at stenene nedbrydes hurtigere, og kan i nogle tilfælde resultere i alvorlige fugtskader i den indvendige del af huset. 

Hos Makne Fugeteknik sørger vi for at finde den helt rette fuge, som lever op til dine ønsker om det visuelle udtryk, og som kan holde din bolig tæt og beskyttet.

Grundig fugning af facade - vi har øje for detaljen

Hos Makne Fugeteknik har vi over 20 års erfaring med alle typer fugeopgaver for private, erhverv og i samarbejde med andre fagfolk. 

Ved hver opgave, udvælger vi kun anerkendte produkter fra de bedste fugemasse-producenter som er godkendt af FSO, så vi opnår det bedst mulige slutresultat.

Vi har stor fokus på altid at lave vores arbejde grundigt og omhyggeligt, så resultatet både bliver flot og får en lang holdbarhed. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af håndværket - og heller ikke på servicen. 

Få en god pris på fugning af facade i Århus, Odder og omegn

Mangler du en grundig og effektiv fugemand i Århus, Odder, Skanderborg eller omegn? Så er du velkommen til at kontakte os, og få en god snak om hvad vi kan gøre for dig.

Vi udarbejder også gerne et godt og uforpligtende tilbud på din konkrete fugeopgave, og giver gerne den vejledning og rådgivning du har brug for. 

Ring på telefon 24 44 46 60, send en mail til hjm@maknefugeteknik.dk eller send en besked via vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

- Din lokale fugemand

 

Mejerivej 25, 8300 Odder
Telefon: +45 24 44 46 60
hjm@maknefugeteknik.dk

Privatlivspolitik Cookiepolitik