Fugninger Odder & Aarhus | Alle former for fuger | Få en god pris
Har du spørgsmål? Ring i dag på
24 44 46 60

Kvalitets fuger til den kræsne kunde

Makne Fugeteknik tilbyder fugning i alle afskygninger til kunder i Århus, Odder, Skanderborg og omegn. Fugning er en meget vigtig del af et byggeri. Fuger skal tætne mod vind og vejr og kunne holde til påvirkninger fra byggematerialernes bevægelser, solpåvirkning, regn og temperatursvingninger. Derfor er det meget vigtigt at fugerne er rigtigt dimensioneret og korrekt ilagt.

Fugning er derudover også med til at isolere og holde varmen inde samt kulden ude. Dette gælder især fugning af vinduer.

Vi er specialister i fugning

Makne Fugeteknik er specialister i at lave fugninger med et flot finish og vi tilbyder blandt andet fugning af følgende:

Ja - vi klarer alt inden for fugninger.

FSO godkendt fugemasse 

Når vi laver fugninger bruger vi kun anerkendte produkter fra de bedste fugemasse-producenter, som er godkendt af FSO. Det giver en vished hos vores kunder, om at vi har kvalitet for øje, og det vil slutresultatet også afspejle.

Inden man fuger vil man have den bedste overflade at fylde sin fugemasse i, derfor rengør og primer vi altid inden vi sprøjter fugemassn i. Denne fremgangsmåde giver den bedste vedhæftning og en fugning der holder i længere tid.

fugning århus

 

Det er vigtigt at vælge de rigtige fuger

Som kvalificeret fugemand kender vi alt til fordelene ved de forskellige fugninger. Især elastiske fuger har nogle fordele som man gerne vil have gavn af, men det er ikke altid at de har det rette udseende.

Vi laver dog elastiske fuger som ligner mørtelfuger. Dette gøres ved at man påføret sand på fugningen. Ved at gøre brug af denne teknik, får man egenskaberne fra den elastiske fuge og synsmæssigt ligner den en helt almindelige mørtelfuge.

Vi vil altid stille vores faglige kompetencer og rådgivning til rådighed for vores kunder, så du får en fugning der opfylder de krav og behov som kan forventes at være alt efter hvad der skal fuges.

Lad fugemanden stå for fugningen

Har du brug for en kvalitetsbevidst fugemand til næste projekt? Så er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om hvad vi kan tilbyde, eller for at høre mere om priserne. Vi kan klare alle fugeopgaver også specialopgaver. 

 Kontakt os allerede i dag og lad os finde den bedste løsning til dig. Give os et kald på 24 44 46 60, eller udfylde vores kontaktformular og så vil vi tage kontakt hurtigst muligt.

- Din lokale fugemand


Vi er en del af: