Har du spørgsmål? Ring i dag på
24 44 46 60

Betonfugning i Århus, Odder og omegn

Betonfugning i højeste kvalitet

Mangler du en erfaren og professionel fugemand til at fuge betonelementer?
Så tilbyder vi hos Makne Fugeteknik, fugning af alle typer betonelementer - vi fuger både lodrette og vandrette elementer, og ingen opgave er for lille eller stor til os. 

Fugningerne er en meget vigtig del af byggeriet, og er de, der skal holde bygningen tæt mod vind og vejr året rundt, og kunne modstå påvirkninger fra byggematerialernes bevægelser, temperatursvingninger og det danske klima. Det er derfor meget vigtigt at fugningen er udført korrekt. 

Vi er et professionelt fugefirma, der udfører alle typer fugeopgaver heriblandt facadefugning, fugning omkring vinduer og døre, i badeværelser, reparation af fugninger og meget mere. Vi udfører fugninger for private og erhverv, samt samarbejder med tømrermestre, murermestre og hovedentreprenører i Århus, Odder, Skanderborg og omegn. 

Professionel fugning af betonelementer hele året rundt 

Hos Makne Fugeteknik tilbyder vi fugning af betonelementer hele året rundt. Vi har dog ikke mulighed for at udføre fugningen i regnvejr, da det er vigtigt at fugerne er tørre for at de kan hæfte optimalt. 

Der er stor forskel på de forskellige fugemasser, og ligeledes på deres begrænsninger og fordele. Derfor udvælger vi til enhver opgave de fugematerialer, der passer bedst til det konkrete byggeprojekt, og anvender altid de rette fugeteknikker. På den måde opnår I den flotteste og mest holdbare resultat. 

Vi anvender kun anerkendte produkter fra de bedste fugemasse-producenter, der er godkendt af FSO. 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på betonfugning

Har du spørgsmål eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på betonfugning?
Så er du meget velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvad vi kan tilbyde. I fællesskab med dig, finder vi den bedste løsning - til en god pris. 

Ring til os på telefon 24 44 46 60, send en mail til hjm@maknefugeteknik.dk eller send en besked via vores kontaktformular, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. 

- Din lokale fugemand