Makne Fugeteknik → Professionel Fugemand i Århus & Odder
Har du spørgsmål? Ring i dag på
24 44 46 60

Søger du en professionel og erfaren fugemand, med den rette fugeteknik?

Så har vi hos Makne Fugeteknik i over 15 år beskæftiget os med alle typer fugeopgaver for private, erhverv og samarbejdspartnere.

Vi tilbyder professionel hjælp til fugearbejde af ethvert omfang, uanset om i er i gang med et helt nyt byggeri eller en større eller mindre renovering. 

Vi holder til i Odder, men kører også gerne i Århus, Skanderborg og omegn. 

Fugeteknik i topklasse 

Vores ekspertise bygger på mange års erfaring med at udføre mange forskellige typer fugearbejde, heriblandt betonelementer, vinduer og døre, facadefugninger, vådrumsfugninger og meget mere. 

Hos Makne Fugeteknik går vi ikke på kompromis med kvaliteten af arbejdet eller servicen.

Udover at have kunden i fokus, prioriterer vi et grundigt og korrekt udfører håndværk, og vi sørger derfor altid at benytte de helt rette fugeteknikker og materialer, så vi opnår et flot resultat og du er sikret en langtidsholdbar løsning. 

Vi anvender kun anerkendte produkter fra de bedste fugemasse-producenter, som er FSO godkendte. 

Kontakt os og hør mere

 

Få et godt tilbud på fugning i Århus, Odder og omegn 

Vi tilbyder komplette og skræddersyet løsninger til netop dit projekt og behov. 

Er du interesseret i at høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Så er du velkommen til at kontakte os og få en god snak. I samråd med dig, finder vi den bedste skræddersyet løsning til dit fugearbejde og dine behov. 

Når vi har hørt lidt mere om, hvad du har brug for hjælp til, kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Du er velkommen til at ringe på telefon 24 44 46 60 eller du kan sende en mail til  hjm@maknefugeteknik.dk eller skrive en besked via vores kontaktformular - så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.