Fugefirma nær Århus 15 års erfaring | Dit lokale fugefirma | Ring nu
Har du spørgsmål? Ring i dag på
24 44 46 60

Fugefirma nær Århus

Makne Fugeteknik er et fugefirma i Odder nær Århus og Skanderborg. Fugefirmaet blev etableret tilbage i 2004 af Hans Jørgen Makne. 

Hos Makne Fugeteknik sætter vi kvalitet og god service i højsædet. Den gode kvalitet viser sig ved, at vi kun anvender de bedste produkter på markedet, vores grundighed og ved at vi leverer den flotteste finish hver gang.

Nybyggede huse, hvor kvaliteten i materialer og den færdige finish skal være helt i top, er et af vores kernekompetenceområder.

Makne Fugetekniks høje kvalitet og kundetilfredshed gør os til den foretrukne samarbejdspartner for mange boligforeninger, byggeselskaber, tømrere, murere, arkitekter, ingenører, montagevirksomheder mm. Men vi arbejder også for private.

Vi laver alt indenfor fugning, blandt andet fugning af vinduer og døre.

Fugefirma med garanti

Makne Fugeteknik er medlem af fugebranchens Fælles Organisation (FSO), hvilket er en garanti for vores kunder om, at vi overholder høje kvalitetsnormer og sørger for kontinuerlig efteruddannelse af vores medarbejdere.

Via vores medlemskab i FSO, er vi også med i garantiordningen under Dansk Byggeri, hvilket giver vores kunder en ekstra garanti.

fugefirma i århus odder og skanderborg


Vi er en del af:

 

Mejerivej 25, 8300 Odder
Telefon: +45 24 44 46 60
hjm@maknefugeteknik.dk

Privatlivspolitik Cookiepolitik